Evenementen, markten, restaurants, winkels in de buurt

Meer informatie

Boerenstreekmarkt Appelscha

Op verschillende zondagen in het jaar vindt de populaire en toeristische Boerestreek markt plaats op de Boerestreek in Appelscha. De drukbezochte marktdagen hebben vaak een eigen thema. Er zijn dan ook veel standhouders op de markt. Daarnaast worden er activiteiten voor kinderen en allerlei andere evenementen georganiseerd. Ook vind je verschillende terrasjes in de buurt. De markten zijn vrij toegankelijk en zijn van 11.00-17.00 uur.

Voor 2020 staan de volgende markten gepland:

Augustus: zondag 2 augustus, zondag 9 augustus, zondag 16 augustus, zondag 23 augustus, zondag 30 augustus

September: zondag 13 september, zondag 27 september, 
Oktober: zondag 11 oktober, zondag 18 oktober

Meer informatie

Vlomarkt Bakkeveen

De vlomarkt van Makkinga, ook wel "het Waterloo-plein van het Noorden" genoemd, is één van de grotere markten die geheel door vrijwilligers wordt georganiseerd. De organisatie is in handen van Dorpsbelang en de vrijwilligers zetten zich in om iedere vlomarkt tot een succes te maken. 

Tijden

De markt duurt van 07.00 uur tot 13.00 uur. De marktkooplui bouwen hun stand op tussen 06.00 uur en 08.00 uur `s ochtends. Vaak zijn er meer dan 250 standhouders die proberen op de vlomarkt allerhande waar aan de man te brengen. Het gemiddeld aantal bezoekers wordt geschat op 2500. 

Meer informatie

Vlooienmarkt Bakkeveen

De vlooienmarkten in Bakkeveen zijn niet meer weg te denken in het marktaanbod in Noord-Nederland. Het is 1 van de grootste openluchtmarkten met meer dan 500 standhouders en duizenden bezoekers per markt (bij redelijk weer). De markt staat bekend om haar gezelligheid en omvang.

De markt is compact wat betreft loopafstanden; de standhouders staan op vele afzonderlijke terreintjes en langs laantjes opgesteld. Het publiek schuifelt er tussendoor en maakt haar keuzes. Het aanbod van 2e hands goederen is heel breed: gereedschap, speelgoed, kleding, curiosa,antiek, decoratiemateriaal, meubilair, etc. Kortom alles wat niet meer nodig is of van de zolder komt wordt aangeboden en vindt vaak een nieuwe eigenaar.

Data 2020:

Alle 1e zaterdagen van de maand april t/m november 2020

Dineren, lunchen, snacken en drinken

Supermarkten

Contact

Angret's Bed & Breakfast
Stoppelmaad 20
8431 ZB Oosterwolde
Tel: 06 305 905 14
angretsbenb@hotmail.com

Reservering via B&B.nl

Angret
Ga naar boven